Så här säger några tidigare och återkommande uppdragsgivare:

 

”Jag anlitade Jessica för att tala till mina medarbetare om stress och work life balance. Jessica är en fantastiskt skicklig föreläsare med både djup och bredd i sitt vetande. Hon delar med sig av sina erfarenheter från livet på ett mycket hängivet sätt och efter Jessicas föredrag fick jag flera kommentarer från mina kolleger som blivit oerhört inspirerade av hennes kloka ord.

Det är ingen tvekan om att det blir Jessica jag använder som talare på temat stress och livsbalans i framtida sammanhang.”
 
Lisa Holmberg, f.d. HR Business partner på Bristol Myers Squibb

 

”Vi har använt Jessica Agert både som föreläsare och moderator vid våra evenemang. Jessicas föreläsningar är alltid personliga och präglas av ett äkta engagemang som smittar av sig på publiken. Hon rör sig i gränslandet mellan själslig och fysisk hälsa, ständigt uppdaterad om de senaste trenderna.” Mats Nilsson, VD Svensk Egenvård

 

”Jessica är en sann kommunikatör som på ett pedagogiskt och strukturerat sätt har hjälpt oss fokusera och effektivisera hela vår kommunikationsstrategi. Jessica har en fantastisk personkännedom och intuition, vilket gör henne till en otroligt duktig föreläsare oavsett gruppsammansättning ”

Peter Hencz, vVD Holistic

 

”Jessica är en engagerad talare med mycket närvaro, klokhet och har ett fint sätt att nå fram till sina åhörare på. Genom personliga reflektioner blandas det mjuka som man lätt kan relatera till, med det tyngre från forskningsbaserad fakta. Detta gör Jessica till en trovärdig förmedlare av kunskap och aha-upplevelser.”

Linda Åslev, content- and event manager, Yogobe